WEBSTATISZTIKA 2022
2022. január 1 - 2022. december 31.

 

A www.radiomuseum.hu honlap 2022. évi webstatisztikája

 

A https://www.radiomuseum.hu weboldalaknak 2022-ben 116.647 látogatója volt. Újabb országból nem tekintették meg a honlapot, így maradt a 119 ország. Az évi találatok száma: 1.881.138 db, az összes letöltések száma: 16.540 GB. A statisztikai adatokban nem volt jelentős változás az előző évi adatokhoz képest. Ebben az évben 5 alkalommal került frissítésre a radiomuseum.hu weboldala.

A radiomuseum.hu életében ez az év is folyamatos munkával telt el. A Covid járvány már nem éreztette hatását, így a Budakalászi Rádiómúzeum egész évben látogatható volt. A látogatók száma növekedett. Egy időpontban még ennyi látogató nem volt a Budakalászi Rádiómúzeumban. Három alkalommal is megdőlt az egy időbeni "látogatottsági" szám. Szerencsére mindenki időben, előre jelezte az időpontokat, így családi segítséggel meg tudtuk oldani még a közel 50 fős csoport fogadását is. A látogatók érdeklődőek, kedvesek voltak, nemcsak a múzeumot, hanem a budakalászi kertünket is végigjárták.

Sajnos szomorú történések is voltak! Az egyik budakalászi gyűjtőtársam Petró Pál barátom, és az egyik gimnáziumi osztálytársam, Balázs Zoltán is elhunyt, ezzel 65 éves barátságunk szakadt meg. Mindketten szerették a rádiózást, a rádiókat. Pali 250-300 darabos igényes tranzisztoros rádiógyűjteményét adományozta a múzeum számára (házhoz szállítva), Zoltán barátom szintén egy kisebb gyűjteményt adományozott, ritka újszerű tranzisztoros "világvevőket, egy keveset használt magnetofont.

Továbbra is sokan keresnek meg telefonon vagy email-ben műszaki jellegű tanácsért, értékbecslésért, többen kínálnak fel megvételre kisebb, nagyobb gyűjteményeket, rádiókészülékeket. Néhányan meg is ajándékozták a rádiómúzeumot régi rádiókkal. Voltak olyan ajándékozók, akik "házhoz" szállították az ajándékozni kíván készülékeket.

Ebben az évben is érdeklődtek a weboldalakon elhelyezhető reklámfelületek iránt, illetve több helyről kaptam ajánlatot a radiomuseum.hu weboldal megújítására, modernizálására. Elismerem, hogy ráférne egy teljes, rendszerszintű átalakítás, de a két konkrét ajánlat számomra elfogadhatatlan volt.

A beérkező e-mailekre nem mindig tudok azonnal válaszolni. Készüléket, javítást, felújítást nem tudom vállalni. Régi rádiók alkatrészeinek beszerzésével, kereskedésével nem foglalkozom.

Köszönöm Antal László (HG7JIZ) és Bárányos Mihály (HA7VR) barátaimnak a honlaphoz nyújtott folyamatos, állandó segítségét, gyűjtőtársaimnak a hasznos, segítőszándékú észrevételeit.

 

2022. évi webstatisztikai adatatok

webstatisztika2022_1

webstatisztika2022_2

webstatisztika2022_januar_1

Megjegyzés:
Találatok: Összes web lekérést jelzi. Egy lapletöltés több web lekérésből áll (ha pl. képeket és egyéb objektumokat is tartalmaz). File-ok: weblapon keresztül letöltött összes hálózati forgalom az adott időperiódusban. Lapok: Ténylegesen kiszolgált lapletöltések száma. Látogatók: Az összes különböző látogatót mutatja, amely az adott időperiódusban felkereste a weblapot.

VISSZA A WEBLAPRÓL OLDALRA
Virtuális Rádiómúzeum - Készítette: Kollár Ernő HA 5 DB 2009.
A fényképek másolása, felhasználása a szerző hozzájárulása nélkül tilos!