WEBSTATISZTIKA 2021
2021. január 1 - 2021. december 31.

 

A www.radiomuseum.hu honlap 2021. évi webstatisztikája

 

A https://www.radiomuseum.hu weboldalaknak 2021-ben 149.279 látogatója volt. Ez nem változott jelentős mértékben az előző évi adatokhoz képest. Újabb országból nem tekintették meg a honlapot, így maradt a 119 ország. Az évi találatok száma: 2.275134 db, az összes letöltések száma: 585.370 oldal. Ebben az évben 12 alkalommal került frissitésre a radiomuseum.hu weboldala.

A radiomuseum.hu életében ez az év is folyamatos munkával telt el. Sajnos a Covid járvány minden téren éreztette negatív hatását. A látogatható Budakalászi Rádiómúzeum a járványhelyzet miatt zárva volt. Ugyanakkor a látoghatható múzeum weboldalát a 2021-es évben sokkal többen tekintették meg, mint a korábbi években. Volt olyan hónap, amikor 27.022 megtekintést mutatott a Google.

Továbbra is sokan keresnek meg telefonon vagy email-ben műszaki jellegű tanácsért, értékbecslésért, többen kínálnak fel megvételre kisebb, nagyobb gyűjteményeket, rádiókészülékeket. Néhányan meg is ajándékozták a rádiómúzeumot régi rádiókkal. Voltak olyan ajándékozók, akik "házhoz" szállították az ajándékozni kíván készülékeket.

Ebben az évben is érdeklődtek a weboldalakon elhelyezhető reklámfelületek iránt, illetve a radiomuseum.hu weboldal megújítása miatt.

A beérkező e-mailekre nem mindig tudok azonnal válaszolni. Készüléket nem kölcsönzök, javítást, felújítást nem tudok vállalni. Régi rádiók alkatrészeinek beszerzésével, kereskedésével nem foglalkozom.

Köszönöm Antal László (HG7JIZ) és Bárányos Mihály (HA7VR) barátaimnak a honlaphoz nyújtott folyamatos, állandó segítségét, gyűjtőtársaimnak a hasznos, segítőszándékú észrevételeit.

 

2021. évi webstatisztikai adatatok

radiomuseum_2021_statisztika

webstatisztika 2021

webstatisztika 2021

budakalasz_radiomuzeum_2021

Megjegyzés:
Találatok: Összes weblekérést jelzi. Egy lapletöltés több weblekérésből áll (ha pl. képeket és egyéb objektumokat is tartalmaz). File-ok: weblapon keresztül letöltött összes hálózati forgalom az adott időperiódusban. Lapok: Ténylegesen kiszolgált lapletöltések száma. Látogatók: Az összes különböző látogatót mutatja, amely az adott időperiódusban felkereste a weblapot.

VISSZA A WEBLAPRÓL OLDALRA
Virtuális Rádiómúzeum - Készítette: Kollár Ernő HA 5 DB 2009.
A fényképek másolása, felhasználása a szerző hozzájárulása nélkül tilos!