WEBSTATISZTIKA 2017
2017. január 1. - 2017. december 31.

 

A www.radiomuseum.hu honlap webstatisztikái

A www.radiomuseum.hu weboldalaknak 2017-ben 112 országból 95.312 látogatója volt (2017. január hónap kivételével). A találatok száma: 2.141.483 db, az összes letöltések: 179.593.655 kByte.

Ez az év a radiomuseum.hu életében sok tekintetben hozott meglepetést. Az előző (2016) évben kialakításra került egy látogatható múzeum, egy önálló telken álló 30m2 faházban. A múzeum bemutatkozott egy rádióműsorban, majd az ECHO és ATV "Hazahúzó" című műsorában. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. "Alkotó Energia" pályázatán a közönségszavazással a IV. helyezést kapta egy korabeli ritka rádiókészülékem felújítása. A múzeumot nem hirdetve, sokan látogatták meg bejelentkezve, illetve váratlanul. Az első külföldi csoportos látogatás is nagy meglepetéssel szolgált. Egy Szentendrére látogató 12 fős német turistacsoportban két rádiógyűjtéssel foglalkozó turista is utazott, akik látták a Google-on, hogy Budakalászon van egy rádiómúzeum. Rávették a többieket és az idegenvezetőt, hogy egy kis kitérővel látogassák meg a múzeumot. A Google a kapuig vezette Őket, de még nem volt kint a MÚZEUM tábla. Hozzám csöngettek be, hogy tudom-e merre van a rádiómúzeum. Hárman megtekintették a múzeumot, a többiek a május végi virágzó kertben néztek körül és sokat fényképeztek, gyönyörködtek a környezetben. Az idegenvezető a látogatás végén kifejezte háláját, mert ilyen kellemes élményre nem számítottak a látogatók.

Új rekord született 2017. márciusban, mert egy hónap alatt a múzeum honlapját 107 országból, 10.116 látogató tekintette meg.

Továbbra is sokan küldenek e-mailt, sokan ajándékozzák meg a gyűjteményt, de továbbra is igen sokan kínáltak megvételre kisebb, nagyobb gyűjteményeket, érdekes rádiókat. Ebben az évben is kaptam ajánlatot, hogy a radiomuseum.hu weboldalon reklámfelületet biztosítsak. Sajnos a reklámozandó témák nagyon távol álltak a weboldal tartalmától, ezért nem éltem a lehetőséggel.

A beérkező e-mailekre nem mindig tudok azonnal válaszolni. Készüléket nem kölcsönzök, javítást, felújítást nem tudok vállalni. Régi rádiók alkatrészeinek beszerzésével, kereskedelmével nem foglalkozom.

Köszönöm Antal László (HG7JIZ) barátomnak a honlaphoz nyújtott folyamatos, állandó segítségét, gyűjtőtársaimnak a hasznos, segítőszándékú észrevételeit, amelyeket továbbra is örömmel fogadok.

 

2017. év fontosabb statisztikai adatai havi bontásban

radiomuseum_webstat_2017

 

2017. év április ország statisztika

radiomuseum_webstat_

 

2017. év március, 30 ország a 107-ből

radiomuseum_webstat_orszagok_2017

VISSZA A WEBLAPRÓL OLDALRA
Virtuális Rádiómúzeum - Készítette: Kollár Ernő HA 5 DB 2009.
A fényképek másolása, felhasználása a szerző hozzájárulása nélkül tilos!